Wat kunnen we voor je doen?

Gespecialiseerde content voor SEO & Affiliate Marketing

Bij The Content Case helpen we je graag met al je content vraagstukken, of dat nu gaat om het schrijven of optimaliseren van nieuwe en bestaande teksten of het invullen van je contentplanning. Daarnaast geven we je uitgebreid advies over linkbuilding, of zoals wij dat liever authority building noemen, en de techniek van je site. Hierdoor kunnen we de organische groei van je website volledig voor je uit handen nemen of je simpelweg helpen op één specifiek vlak. Onze specialismen: Search Engine Optimization (SEO) en Affiliate Marketing.

Spoken de volgende vragen ook wel eens door jouw hoofd…

  • Hoe kom ik hoger in Google?
  • Zijn de keywords en meta data van mijn content goed ingericht?
  • Waar moet ik over schrijven om meer bezoekers te krijgen?
  • Hoe verdien ik geld aan affiliate marketing met een goede ROI?
  • Is mijn website technisch in orde voor optimale resultaten?
  • Hoe staat mijn website ervoor ten opzichte van mijn concurrenten?
  • Moet ik investeren in linkbuilding en hoe werkt dat dan?

Dan is het tijd om actie te ondernemen en contact op te nemen met The Content Case. Graag kijken we samen hoe we jouw website naar een hoger niveau kunnen tillen.

Advies op maat

We geven je bij voorkeur een voorstel op maat, want hoe je contentmarketing het beste toepast is voor iedere situatie anders. Iedere website en doelstelling is uniek, daar past geen gestandaardiseerde aanpak bij. We luisteren daarom goed naar je vraagstuk om op basis daarvan een strategie te bepalen. 

Dit kan variëren van het volledig uit handen nemen van je contentstrategie tot het schrijven van enkele artikelen, het opstellen van meta data of het verzinnen van topics om over te schrijven op basis van keywords en andere data. Bij een samenwerking voor lange termijn voor het verbeteren van je SEO voorzien we je maandelijks van een uitgebreide rapportage met resultaten en actiepunten.

Breng je website naar de top!

Ben je er klaar voor om je website naar een hoger level te brengen? Aarzel niet langer en neem contact met ons op. Bij ons geen lang bindende contracten, addertjes onder het gras of abonnementsvormen. Wij helpen je bij:

Losse opdrachten

Zoals analyseren van huidige content, marktanalyse, optimaliseren van meta data of een kwalitatieve tekst die je met spoed nodig hebt.

Volledige ontzorging

Bijvoorbeeld wekelijkse relevante artikelen, freelance copywriting, authority building, site hygiëne of outsourcing van je affiliate marketing accounts.

Consultancy

Denk aan het uitdenken van een e-commerce strategie en advies bij de implementatie daarvan of een SEO adviesrapport. Stand-by voor al je vragen.

Complete SEO-check

Ben je benieuwd hoe je website er nu voorstaat op het gebied van content, techniek en autoriteit? Weten hoe je je concurrenten een stapje voor kan zijn en hoe je je website tot in de puntjes optimaliseert? Dan is de complete SEO-check iets voor jou.

We maken hierbij een volledige analyse van diverse onderdelen van de website die belangrijk zijn voor een hoge ranking in de zoekmachine. Daarnaast geven we je concrete actiepunten, waarbij we adviseren in prioriteiten die direct aan te pakken zijn en actiepunten die we kunnen spreiden over langere termijn op basis van je budget. Je kunt dit advies intern laten uitvoeren, of door ons, aan jou de keuze, want je krijgt altijd van ons het volledige SEO adviesrapport.

The Content Case logo wit

Ready to Talk?

Heb jij een probleem of idee waar wij je mee kunnen helpen?