Bij The Content Case geloven we in de kracht van content. Niet alleen door ondernemers te helpen met het optimaliseren en schrijven van hun teksten, maar ook door een platform te bieden voor én door ondernemers. Daarom hebben we de website B2B2C.nl in het leven geroepen, een platform met business tips en inspiratie op het gebied van financiën, verzekeringen, telecom, office en travel.

b2b2c.nl logo

Wekelijks updates op B2B2C.nl

B2B2C.nl is net gestart, dus verwacht nog geen scala aan artikelen. Wel zijn we van plan om wekelijks meerdere artikelen te plaatsen, zodat het een complete website wordt waarop ondernemers inspiratie vinden voor het uitoefenen van hun business. Dat kan iets zijn op het gebied van financiën, zoals het vinden van een voordelige lening, maar kan zich net zo goed richten op de voordelen van een Feng Shui ingericht kantoor.

Ontdek ondernemerstips

Op B2B2C.nl plaatsen we artikelen in verschillende categorieën, te weten:

  • Ondernemersnieuws
  • Algemene ondernemerstips
  • Financiën
  • Verzekeringen
  • Telefoon & Internet
  • Kantoor
  • Travel

Of je nu op zoek bent naar tips voor het starten van je eigen webshop, het aanvragen van bedrijfskrediet, het vinden van een goedkoop zakelijk telefoonabonnement of het boeken van een zakelijke reis, voortaan is B2B2C.nl the place to be voor ondernemers die vooruit willen!

Naast waarde toevoegen, moet er natuurlijk ook verdiend worden. The Content Case hecht veel waarde aan transparantie en vertelt daarom graag over het verdienmodel achter de website: affiliate marketing. Daarnaast is het mogelijk om speciale advertentiemogelijkheden aan te vragen, zoals bannering of een promotioneel artikel. Ook een advertorial met goede SEO-waarden is mogelijk. We hechten er overigens veel belang aan dat al onze content objectief blijft. Al onze artikelen worden aan een kritische blik onderworpen alvorens we ze publiceren.

Oproepen plaatsen

In de toekomst willen we ook graag ondernemers samenbrengen door het plaatsen van oproepen, B2B2C staat immers voor Business-to-Business-to-Consumer. Hierbij kun je denken aan een ondernemer die hulp zoekt bij het opzetten van een website, iemand die een event onder de aandacht wil brengen of iemand die op zoek is naar kwalitatieve leads. Heb je nu al een oproep? Laat het ons weten, dan kijken we graag met je mee of we er een artikel aan kunnen wijden.

Waarom B2B2C.nl?

Tijdens onze eigen reis voor het oprichten van een bedrijf, kwamen we er al snel achter dat er geen concrete verzamelplek is voor ondernemerstips en -inspiratie. Dit bracht ons op het idee om zelf een website op te richten. Dit om waarde toe te voegen en ondernemers samen te brengen. We streven ernaar om zo compleet en objectief mogelijk te zijn.

Samenwerken met B2B2C.nl

Heb je zelf interessante content, heb je toffe onderwerpen in je hoofd die niet op onze nieuwe website mogen ontbreken? Neem dan zeker contact met ons op via [email protected]. We staan er graag voor open om met je in gesprek te komen.

Hopelijk tot snel op B2B2C.nl,

Joost Zengers & Yvonne Bierings