Even kennismaken!

Wij zijn Yvonne Bierings & Joost Zengers; twee jonge, enthousiaste en ambitieuze online marketeers! We helpen jou en je bedrijf graag bij het bereiken van nieuwe doelgroepen. We zijn The Content Case gestart als content- & SEO-specialisten in Valkenswaard (Noord-Brabant) vanuit een sterk gevoel om zelf iets op te willen bouwen. Na het delen van elkaars ideeën was de keuze al snel gemaakt om samen een online marketingbureau te starten. Na ruim 2,5 jaar samenwerking in deze branche weten we precies hoe we elkaar perfect aanvullen. We zijn ervan overtuigd dat samenwerken en overleggen alleen maar voordelen heeft. We vullen elkaar aan.

Vertel ons jouw verhaal
Yvonne Bierings
Yvonne Bierings
Joost Zengers
Joost Zengers

Wat kunnen we voor je doen?

Met deze specialiteiten hebben wij ruim 6 jaar ervaring, zowel uitvoerend als strategisch:

SEO

Content Marketing

Copywriting

Affiliate Marketing

PR

Social Media

Waarom The Content Case?

Er zijn veel bedrijven die activiteiten zoals linkbuilding en copywriting voor je uit kunnen voeren. Alleen al in de regio Eindhoven vind je meerdere online marketing agencies met een specialisatie in SEO. Zoek maar eens op “SEO-specialist Eindhoven”. Wat maakt The Content Case dan eigenlijk uniek? Als je op zoek gaat naar hulp met content marketing vind je vaak een van de volgende websites:

1. Volledige outsourcing van SEO en/of contentmarketing. Hoe weet je hierbij echter zeker dat je met een partij te maken hebt die écht kennis van zaken heeft en weet je hierbij ook echt wat er met je website gebeurt en je site niet misbruikt wordt in een linknetwerk of PBN?

2. Een informatieve website vol kwalitatieve content over contentmarketing en hoe je dit zelf moet doen. Heb je echter geen ervaring hiermee, hoe weet je dan of wat je doet ook daadwerkelijk goed is en hoe meet je dat?

Onze website geeft je uitgebreide informatie en tips over contentmarketing, de tips die we geven kunnen we bovendien ook direct voor je uitvoeren. Zo weet je zeker dat je met een kwalitatieve partij te maken hebt die voorziet in jouw wensen en verwachtingen. Die partij, dat is wie wij zijn.

Reken er maar op dat wat wij doen gedaan wordt met passie. We hebben The Content Case opgezet omdat we het écht leuk vinden en dagelijks met online marketing bezig willen zijn. Graag helpen we jou met affiliate marketing, lead generation of e-commerce door op een natuurlijke manier meer organische bezoekers te genereren.

Job Verberne

The Content Case heeft de contentcreatie van een tiental artikelen voor een nieuw project van ons verzorgd. Professionele communicatie en kwalitatieve teksten, erg tevreden. Met hier en daar een creatieve insteek van Yvonne die de informatieve artikelen net dat creatieve randje geeft dat je bij veel andere copywriters mist.

Job Verberne, Exotic Orange

Onze Kernwaarden

Kwaliteit

Onze overtuiging is dat kwaliteit, zowel in producten als content, in de online wereld van essentieel belang is om te overleven en dat kwaliteit altijd boven komt drijven. We staan achter wat we opleveren en zijn ons er zeer bewust van dat de kwaliteit van ons werk direct verwant is aan jouw organische resultaten. We zien jouw doelen als onze doelen en halen alles uit de kast om die te behalen. We doen niets waar we zelf niet achter staan. Dus bijvoorbeeld geen PBN’s, partnerlinks, linkruil of duplicate content.

Transparantie

Verbeteringen beginnen met inzicht. Niet alleen voor ons, maar ook voor jou. Jij wilt weten dat wat wij doen ook daadwerkelijk nut heeft. Het eerste wat we daarom voor je doen is het opstellen van een rapportage, oftewel een Content Case, met alle belangrijke factoren die we actief bijhouden, zodat je altijd inzicht hebt in wat er gebeurt. Zo vieren we samen de successen, maar stoppen we ook niets onder het tapijt als iets een keertje niet uitpakt zoals verwacht. We gaan samen op zoek naar de oplossing. Eerlijkheid en duidelijkheid hebben alle partijen het meest aan.

Expertise

Door expertise maak je het verschil met de concurrentie, het zorgt ervoor dat bezoekers terugkomen en je vertrouwen. We gebruiken onze expertise in ons werk, maar verdiepen ons ook in de expertise van jouw bedrijf. We zien het als een van onze doelen om jouw bedrijf onderscheidend te maken van je concurrentie en willen daarmee in onze copy jouw expertise uitstralen. Ieder business model heeft bovendien een andere aanpak nodig. De juiste aanpak voor jou stellen we in overleg samen.

 

Wij zijn gecertificeerd door

Google Analytics logo
Semrush logo
Dialogflow logo
The Content Case logo wit

Ready to Talk?

Heb jij een probleem of idee waar wij je mee kunnen helpen?

Neem contact op