Even kennismaken!

Wij zijn Yvonne Bierings & Joost Zengers; twee enthousiaste online marketeers! Na een aantal jaren samengewerkt te hebben in online marketing, besloten we om samen The Content Case op te zetten. Ondertussen werken we al sinds 2019 vol passie aan tal van mooie websites. We delen twee specialisaties: SEO en contentmarketing. Door onze krachten te combineren gaan we graag voor één plus één is drie. Samenwerken zien wij als voordeel. Zo gaan we graag aan de slag met het bereiken van de juiste doelgroep.

Yvonne Bierings
Yvonne Bierings
Joost Zengers
Joost Zengers

Wat kunnen we voor je doen?

Met ruim 10 jaar ervaring op zak ondersteunen we je graag uitvoerend of strategisch bij deze specialiteiten.

SEO

Content Marketing

Copywriting

Affiliate Marketing

PR

E-Commerce Consultancy

Waarom The Content Case?

We verdiepen ons in jouw Content Case. Zo kies je voor een plan van aanpak dat wél werkt. Ga aan de slag met ons als je graag beter gevonden wilt worden door jouw doelgroep. Als je je concurrenten wilt verslaan. Niet simpelweg de doelstelling dat je hoger in de zoekmachine wilt komen, maar juist die onderliggende gedachte: het behalen van de werkelijke doelstelling van je website of webshop. Denk aan meer leads, commissie bij affiliate marketing of het vergroten van de omzet van je webwinkel.

Er zijn tal van marketing agencies met een specialisatie in SEO. Zo krijg je al tientallen resultaten als je zoekt op ‘SEO-specialist Eindhoven’. Wanneer je voor ons kiest? Als je op zoek bent naar een transparante samenwerking met een specialistische en persoonlijke aanpak. Wij hechten veel waarde aan efficiëntie en snel schakelen. Bij ons ben je geen nummertje en hoef je geen weken op antwoord te wachten.

Wat wij wel doen: een 0-meting, successen en verbeterpunten delen, snel op veranderingen inspringen en reageren als jij een vraag hebt. Van SEO consultancy tot het uitvoeren van optimalisaties en het schrijven van nieuwe teksten, we streven naar het behalen van de doelstelling van je website. We bieden kwaliteit, transparantie en expertise.

Wat wij niet doen: praktijken waarbij we je binnen enkele maanden een groot resultaat beloven en waarbij we niet thuisgeven op het moment dat de zoekmachine hierop je website afstraft. Wij maken geen gebruik van PBN’s of andere malafide technieken. Geen onbetrouwbare aanpak waarbij we vooraf al weten dat je een penalty krijgt.

Spreekt dit jou aan en zoek je een partner die jouw resultaten ziet als ‘onze resultaten’? Heb je zelf al van alles geprobeerd of uitbesteed, maar zonder succes? Neem dan contact met ons op, zodat we samen kijken hoe we je doelstelling behalen met onze SEO-expertise.

Job Verberne

The Content Case heeft de contentcreatie van een tiental artikelen voor een nieuw project van ons verzorgd. Professionele communicatie en kwalitatieve teksten, erg tevreden. Met hier en daar een creatieve insteek van Yvonne die de informatieve artikelen net dat creatieve randje geeft dat je bij veel andere copywriters mist.

Job Verberne, Exotic Orange

Onze Kernwaarden

Kwaliteit

Onze overtuiging is dat kwaliteit, zowel in producten als content, in de online wereld van essentieel belang is om te overleven en dat kwaliteit altijd boven komt drijven. We staan achter wat we opleveren en zijn ons er zeer bewust van dat de kwaliteit van ons werk direct verwant is aan jouw organische resultaten. We zien jouw doelen als onze doelen en halen alles uit de kast om die te behalen. We doen niets waar we zelf niet achter staan. Dus bijvoorbeeld geen PBN’s, partnerlinks, linkruil of duplicate content.

Transparantie

Verbeteringen beginnen met inzicht. Niet alleen voor ons, maar ook voor jou. Jij wilt weten dat wat wij doen ook daadwerkelijk nut heeft. Het eerste wat we daarom voor je doen is het opstellen van een rapportage, oftewel een Content Case, met alle belangrijke factoren die we actief bijhouden, zodat je altijd inzicht hebt in wat er gebeurt. Zo vieren we samen de successen, maar stoppen we ook niets onder het tapijt als iets een keertje niet uitpakt zoals verwacht. We gaan samen op zoek naar de oplossing. Eerlijkheid en duidelijkheid hebben alle partijen het meest aan.

Expertise

Door expertise maak je het verschil met de concurrentie, het zorgt ervoor dat bezoekers terugkomen en je vertrouwen. We gebruiken onze expertise in ons werk, maar verdiepen ons ook in de expertise van jouw bedrijf. We zien het als een van onze doelen om jouw bedrijf onderscheidend te maken van je concurrentie en willen daarmee in onze copy jouw expertise uitstralen. Ieder business model heeft bovendien een andere aanpak nodig. De juiste aanpak voor jou stellen we in overleg samen.

 

Wij zijn gecertificeerd door

Google Analytics logo
Semrush logo
Dialogflow logo
The Content Case logo wit

Ready to Talk?

Heb jij een probleem of idee waar wij je mee kunnen helpen?